«Я думала, що моє життя розділиться на до і після»: ведуча «Танців з зірками» Іванна Онуфрійчук розповіла, як проходить її вагітність

Танці з зірками
Ведуча "Танців з зірками" Іванна Онуфрійчук поділилася своїм позитивним досвідом вагітності
inst: ivannaonufriichuk

Ведуча «Танців з зірками» Іванна Онуфрійчук поділилася своїм позитивним досвідом вагітності.

Поділитися:

Ведуча проєкту «Танці з зірками» Іванна Онуфрійчук у своєму блозі поділилась, як проходить її вагітність , та з чим довелося зіштовхнутися протягом цього періоду. Ведуча зізналась, що багато чула про різні наслідки вагітності і була впевнена, що цей процес розділить її життя на до і після:

«Відколи стало помітно, що я вагітна, ця тема стала популярною в обговоренні з іншими жінками)) Мені цікаво послухати досвід інших, але на початку я стільки наслухалась, що склалось враження, що з вагітністю моє життя поділиться на «до» та «після». Мені здавалось, що я маю попрощатись зі своїм звичним, активним життям і морально налаштовувати себе на кардинальні зміни».

Але, на щастя, вона не відчула деякі негативні явища, через які проходить більшість жінок при надії:

«Перші 3-5 місяців я майже не відчувала змін, токсикозу чи поганого самопочуття. Навіть моя вага ніяк не змінювалась і я хвилювалася, чи все добре з дитиною. Та в якийсь момент я зрозуміла, що в суспільстві існує багато установок та стереотипів, і якщо я продовжуватиму далі все брати до уваги, то зроблю лиш гірше собі і дитині».

Іванна каже, шо цей досвід навчив краще розуміти своє тіло, досліджувати процеси, що відбуваються в організмі і дивитись на світ з усмішкою:

«Так, з 6-7 місяця вже зʼявився певний дискомфорт: болі у спині, стало важче пересуватися, зʼявилася печія, набряки та іноді ускладнене дихання. Але я пояснюю собі, що це нормально, бо моє тіло набрало вагу і в ньому живе вже 3 кг щастя. Коли малеча штовхається і ніжкою залазить десь під ребра, а шкіра на животі натягується, мені однозначно боляче, але я знову ж таки розумію, що дитині просто тісно і приймаю це, розмовляю з нею, гладжу животик. Повірте, з таким настроєм все проходить легше і позитивніше».

Ведуча пояснює, що її досвід може показати іншим жінкам, що вагітність не завжди страшний процес, а інколи і своїм позитивним підходом з гарним настроєм і радістю можна полегшити для себе взаємодію з власним тілом під час даного процесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новини по темі